Jouw Rijschool in Nijmegen en omgeving!

Links

link1 In 1996 ontstond er bij diverse rijschoolhouders uit verschillende kringen de behoefte aan een passend, niet-standaard verzekeringsproduct. Door hun krachten te bundelen werd het mogelijk om gezamenlijk de inkoopbelangen van rijschoolhouders in Nederland te versterken. De krachten werden gebundeld in een stichting, de Stichting Rijschool Belang, ofwel de SRB.

www.rijschoolbelang.nl

link2 Het CBR is een publiekrechtelijk zelfstandig bestuursorgaan (zbo). Ze is door de minister van Infrastructuur en Milieu belast met een verkeersveiligheidstaak: het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek.

www.cbr.nl

link3 Autorijden vanaf 17 jaar, hoe vet is dat?! Vanaf nu kan dat, want door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf het moment dat jij 17 bent, mag je praktijkexamen doen. Als je slaagt mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) kun je zelf kiezen, wel zo leuk. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen!

www.2todrive.nl

link4 Voor het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs kunt u normaal gesproken terecht bij het loket Burgerzaken. Dat geldt ook voor het omwisselen van een Nederlands militair rijvaardigheidsbewijs of van een buitenlands rijbewijs. Dit is niet mogelijk voor Nederlanders die in het buitenland wonen of daar (als militair) gestationeerd zijn.

www.gemeentenijmegen.nl

link5 De Nijmeegse Autorijscholen Combinatie, oftewel NAC, is een vereniging van een dikke 80 autorijscholen en verkeerscholen uit Nijmegen en omgeving, alle werkzaam in de oproepplaats Nijmegen, die als groep de belangen van de leden en hun leerlingen te behartigen richting CBR.

www.nac-verkeerscholen.nl

scootmobielthuis Het ScootmobielHuis maakt het u makkelijk, bij ons vindt u alle scootmobiel merken onder één dak. Laat u adviseren in één van onze showrooms met scootmobielen bij u in de buurt of maak een afspraak voor een vrijblijvende presentatie bij u thuis.

www.scootmobielthuis.nl

generali Het is slim om te onderzoeken welke auto het best bij jou past. Waarvoor ga jij je nieuwe auto gebruiken? Gebruik je hem om spullen te vervoeren, kinderen naar de voetbalclub te brengen, mee op vakantie te gaan of voor woon-werkverkeer? Welk model en welk type past hier het best bij? Kijk op onze site.

Uw eerste auto kopen

logo-gaspedaal-100 GasPedaal.nl combineert het occasion aanbod van 16 autowebsites. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Hierdoor kan je eenvoudig zoeken op één plek naar jouw tweedehands auto.

www.gaspedaal.nl

 

Kalender
juni 2024
M D W D V Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Zoeken
Recente reviews